Καλώς όρισες στην ιστοσελίδα μου. Εάν οι λέξεις BDSM και Γυναικεία Κυριαρχία δεν ηχούν άγνωστες στα αυτιά σου και είσαι άνω των 21 ετών έχεις αρκετούς λόγους για να συνεχίσεις την ανάγνωση των επόμενων παραγράφων.  Εάν αναζητάς κάτι διαφορετικό μάλλον δε θα το βρεις εδώ και θα χάσεις το χρόνο σου.

Είμαι Κυρίαρχη Γυναίκα και απευθύνομαι σε όσους ή όσες θέλουν να εξερευνήσουν τη «σκοτεινή» τους πλευρά ή σε όσους την έχουν ανακαλύψει ήδη. Είμαι τελειομανής δίνω βάση και στην τελευταία λεπτομέρεια και μπορώ να παρέχω ένα εγκεφαλικό παιχνίδι που θα σε συναρπάσει. Το BDSM και κατ’ επέκταση η Γυναικεία Κυριαρχία αποτελούν πρωτίστως εγκεφαλικό παιχνίδι.

 Δύο ή περισσότεροι ενήλικες συναινούν σε ρόλους και ο έχων τον κυρίαρχο ρόλο, στην προκειμένη περίπτωση ΕΓΩ, μέσα από την εξουσία που έχω επάνω σου σε οδηγώ σε μονοπάτια ηδονής που δεν περνούν μέσα από κλασσικές μεθόδους όπως  για παράδειγμα μία ερωτική συνεύρεση. Αφού έχεις φτάσει ως εδώ  μάλλον έχεις καταλάβει ότι δεν παρέχω καμία σεξουαλική υπηρεσία. 

Θα με λατρέψεις , θα με ποθήσεις και θα σε χρησιμοποιήσω σαν ένα άχρηστο υποκείμενο. Θα γίνεις στην κυριολεξία χαλί να σε πατήσω, θα σε μαστιγώσω , θα σε κάνω να νιώσεις μικρός και αδύναμος , θα εισβάλλω μέσα σου με το  strap on , μπορεί ίσως να δεχτείς τη χρυσή βροχή μου και γενικά για μία ώρα και λίγο παραπάνω θα είσαι ένα άβουλο τίποτα που απλά θα εκτελεί τις οδηγίες μου. Ναι είμαι Κυρίαρχη λατρεύω αυτό που κάνω και πρώτα απ όλα εγώ είμαι που θα το ευχαριστηθεί

Εάν είσαι αρχάριος ή απλά φετιχιστής μην τρομάζεις,γνωρίζω την ανάγκη σου να λατρέψεις απλά  χωρίς πόνο  ένα ζευγάρι καλλίγραμμα γυναικεία πόδια πάνω σε καλαίσθητα ψηλοτάκουνα. Διαθέτω μία μεγάλη συλλογή από αυτά ! Εάν η αισθησιακή υποταγή (sensual domination) με μία επιβλητική Αφέντρα είναι η φαντασίωση σου έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος. Εάν πιστεύεις ότι το το φετίχ σου είναι κάπως πιο εξειδικευμένο  δεν έχεις παρά να πατήσεις ΕΔΩ και θα δείς μία αρκετά μεγάλη λίστα. Εάν πάλι δε το βρείς εδώ μπορείς να μου το περιγράψεις. Διευκρίνηση, οτιδήποτε σχετίζεται με κακοποίηση ζώων η περιλαμβάνει  έστω και υποψία για εμπλοκή μη ενήλικων ατόμιων δε το θεωρώ φετίχ αλλά αρρώστεια, άρα χρειάζεσαι γιατρό και όχι εμένα 


Θέλω να πιστεύω ότι έχεις καταλάβει απόλυτα τι προσφέρω προτού πατήσεις ΕΔΩ για να επικοινωνήσεις μαζί μου. Απαιτώ να σεβαστείς το χρόνο μου όπως εγώ σέβομαι τον δικό σου. Α και μια διευκρίνηση δεν ψάχνω για 24/7 σκλάβους.  Λογικό δεν ακούγεται ; 

Welcome

The material on this site is considered sexually oriented and/or explicit, which certain people may find offensive or obscene.

By clicking the enter link provided below, or by entering this website through a direct link, the individual reading these terms certifies and agrees to the following:

Enter Leave